+31(0)55 5383 866 info@ruysgroep.nl

Parkeergarage appartementencomplex te Den Dolder

De uitdaging

De 2 parkeergarages van een appartementencomplex in Den Dolder hadden problemen met de vloer. De huidige vloer was lelijk, veel oneffenheden en beschadigingen en was te glad. Tevens was de belijning van parkeervakken en rijrichting vrijwel niet meer zichtbaar. Men had ook behoefte aan een waterdichte vloer wand verbinding zodat regen- of smeltwater niet meer langs de muur naar beneden kon sijpelen. De vereniging van eigenaren wensten een mooie vloer te krijgen, zonder de oneffenheden die er nu in zaten, met nieuwe belijning en voldoende antislip. Als doorlooptijd kregen we maximaal 4 dagen.

De oplossing

Na een bezoek van onze kunststof specialisten van de Bedrijfsvloer kwamen we met het volgende advies: De huidige betonvloer met de restanten van een vorige coatinglaag zou volledig worden verwijderd middels stofarm stralen. Hierna werd een dikke epoxy schraplaag aangebracht om alle oneffenheden egaal te maken waarbij we deze langs de kanten 5 cm zouden opzetten om lekwater tegen te gaan. De epoxy coatinglaag die we hierna aanbrachten werd vol en zat ingestrooid met kwartzand voor voldoende antislip. Hierna werd de gehele vloer en opstaande rand afgecoat in een mooie grijze RAL kleur totaal hebben we hier 450 m² nieuwe vloer gemaakt.

Meer weten over onze garagevloeren voor parkeergarages? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail