Overname Dutch Coating Center

Met trots mogen wij u mededelen dat wij per maart 2020 de activiteiten van Dutch Coating Center hebben overgenomen. De ruime ervaring van Dutch Coating Center in het adviseren en aanbrengen van kunststofvloeren is voor ons een welkome aanvulling zodat wij u samen nog beter van dienst kunnen zijn.

                                                                                                              

De Bedrijfsvloer B.V. is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van vloerafwerkingen. Onze kernactiviteiten in kunststofvloeren kunt u op onze website lezen. De jarenlange ervaring maakt het dat wij inmiddels als kunststofvloerenspecialist bekend staan.

De kunststofvloeren van De Bedrijfsvloer ondersteunen de dagelijkse bedrijfsvoering van onze klanten welke voornamelijk actief zijn in de automotive, voedingsindustrie, gezondheidszorg, horeca, recreatie & toerisme en de grafische industrie.

 

Door deze overname wordt Dutch Coating Center indirect opgenomen binnen de Ruys Groep. In de afgelopen 45 jaar hebben wij elke situatie meegemaakt en is er veel kennis en ervaring opgedaan. Hierdoor is er voor Ruys een adviesrol ontstaan waarin de wensen en eisen van de gebruiker in een vroeg stadium worden geïnventariseerd om vervolgens een passend advies te geven voor het verwachtte vloergebruik. Zo zorgt de Ruys Groep voor ”de juiste vloer op de juiste plek”.

Mede door het aanbieden van rvs afwatering, rvs wandbescherming en plasvrije afschotlagen met passende vloerafwerking voorziet de Ruys Groep de klant van een totaalpakket voor zowel nieuw- en verbouw als renovatieprojecten.

Als Ruys Groep weten wij de kracht van een solide organisatie te combineren met een flexibele, klantgerichte instelling en kunnen wij u als klant op meerdere disciplines omtrent vloeren en vloeroplossingen van dienst zijn.

 

Bent u geïnteresseerd in onze vloeroplossingen? Neem dan contact op via 055 538 38 66 of info@debedrijfsvloer.nl.

Website Ruys Vloeren Website SR Vloeren