+31(0)55 5383 866 info@ruysgroep.nl

Wat is een PU Gietvloer?

De PU gietvloer (polyurethaan gietvloer) is een kunststofgebonden naadloze gietvloer die probleemloos en snel over de meeste ondergronden aangebracht kan worden. Esthetisch erg aantrekkelijk en leverbaar in vele RAL-kleuren.

 

Voordelen van PU Gietvloeren

De toplaag bestaat uit transparant en hard materiaal. Dit maakt deze bedrijfsvloer niet alleen zeer slijtvast, maar ook vloeistofdicht en makkelijk te onderhouden. De tweede laag is gemaakt van hoog elastisch instelbaar materiaal en zorgt ervoor dat de vloer mee kan werken met natuurlijke bewegingen van de ondergrond; een must voor het tegengaan van scheurvorming. De instelbare slipvastheid maakt onze PU gietvloer ook een ideale oplossing voor natte ruimtes.

Toepassingen van de PU gietvloer

Met zijn (instelbare) flexibele, en dempende karakter is de PU gietvloer ideaal voor in kantoren, scholen en ziekenhuizen. Door de chemische bestendigheid en instelbare antislip wordt deze oplossing ook vaak gekozen in productieruimtes van autogarages en drukkerijen.

 

Onze werkwijze

We beginnen altijd met een uitgebreide inspectie van de ondergrond. Is deze strak genoeg, dan is egaliseren niet noodzakelijk. Vervolgens wordt de zandcement of beton dekvloer aangebracht en geschuurd of gestraald. Met één of twee schraaplagen maken we de vloer geheel strak en glad. Tot slot wordt het PU gietmengsel evenredig aangebracht en geëgaliseerd. Het geheel kan afgewerkt worden met antislip en decoratieve flakes.

PU gietvloer kosten

Op basis van het aantal m2, het benodigde materiaal, de keus om wel of niet voor te behandelen en het aantal mandagen berekenen wij een scherpe prijs voor uw PU gietvloer.

De Bedrijfsvloer

Lange Amerikaweg 89

7322 BP Apeldoorn 

Meer weten over onze bedrijfsvloeren? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail

T. +31(0)55 5383 866

E. info@ruysgroep.nl