+31(0)55 5383 866 info@ruysgroep.nl

Wat is een pu gietvloer vol en zat ingestrooid?

De PU gietvloer (polyurethaan gietvloer) is een kunststofgebonden naadloze gietvloer waarbij handmatig vokken worden ingestrooid waarbij gekozen kan worden uit vele RAL kleuren. De PU gietvloer vol en zat kan probleemloos en snel over de meeste ondergronden aangebracht kan worden. Esthetisch erg aantrekkelijk en leverbaar in vele RAL-kleuren. 

Voordelen van pu gietvloer vol en zat 

De toplaag bestaat uit transparant en hard materiaal. Dit maakt deze bedrijfsvloer niet alleen zeer slijtvast, maar ook vloeistofdicht en makkelijk te onderhouden. De tweede laag is gemaakt van hoog elastisch instelbaar materiaal en zorgt ervoor dat de vloer mee kan werken met natuurlijke bewegingen van de ondergrond; een must voor het tegengaan van scheurvorming. De instelbare slipvastheid maakt onze PU gietvloer ook een ideale oplossing voor natte ruimtes. Tevens geeft de vol en zat 

Toepassing van een vol en zat pu gietvloer vol en zat

De pu gietvloer vol en zat komt het best tot zijn recht in ruimten waar de mechanische belasting licht is zoals in winkels, kantoren, fabriekshallen, autogarages en gymzalen. De korte aanbrengtijd en aantrekkelijke prijs maken deze bedrijfsvloeren ook uitermate geschikt als oplossing voor de renovatie van een bestaande vloer.

Onze werkwijze

We beginnen altijd met een uitgebreide inspectie van de ondergrond. Is deze strak genoeg, dan is egaliseren niet noodzakelijk. Vervolgens wordt de zandcement of beton dekvloer aangebracht en geschuurd of gestraald. Met één of twee schraaplagen maken we de vloer geheel strak en glad. daarna wordt het PU gietmengsel evenredig aangebracht en geëgaliseerd. Tot slot worden de vlokken handmatig ingestrooid om het juiste effect te creeren. Het geheel kan afgewerkt worden met antislip.

PU Gietvloer vol en zat prijs

Op basis van het aantal m2, het benodigde materiaal, de keus om wel of niet voor te behandelen en het aantal mandagen berekenen wij een scherpe prijs voor uw PU gietvloer.

De Bedrijfsvloer

Lange Amerikaweg 89

7322 BP Apeldoorn 

Meer weten over onze bedrijfsvloeren? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail

T. +31(0)55 5383 866

E. info@ruysgroep.nl