+31(0)55 5383 866 info@ruysgroep.nl

Wat is een coatingvloer?

De coatingvloer bestaat uit 2 gemengde componenten, transparant en flexibel materiaal, gemaakt van epoxy, polyurethaan of acrylaat. Het aanbrengen gebeurt met een roller waardoor de laagdikte over het algemeen niet dikker is dan 1 mm.

 

Voordelen van coatingvloeren

De dunne laagdikte maakt deze bedrijfsvloer prijstechnisch erg interessant. Tegelijkertijd is de vloer slijtvast, licht mechanisch belastbaar en uiteraard volledig naadloos aan te brengen in een kort tijdsbestek.

Toepassing van de coatingvloer

De coatingvloer komt het best tot zijn recht in ruimten waar de mechanische belasting licht is zoals in winkels, kantoren, fabriekshallen, autogarages en gymzalen. De korte aanbrengtijd en aantrekkelijke prijs maken deze bedrijfsvloeren ook uitermate geschikt als oplossing voor de renovatie van een bestaande vloer.

 

Onze werkwijze

Voordat de coating aangebracht kan worden moet de toplaag er helemaal strak, vlak en naadloos bij liggen. Door te stralen en te schrapen realiseren we de perfecte toplaag, waarna de coating vakkundig aangebracht wordt.

Coatingvloer prijs

Op basis van het aantal m2, het benodigde materiaal, de keus om wel of niet voor te behandelen en het aantal mandagen rekenen wij een aantrekkelijke prijs voor uw bedrijfsvloer

De Bedrijfsvloer

Lange Amerikaweg 89

7322 BP Apeldoorn 

Meer weten over onze bedrijfsvloeren? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail

T. +31(0)55 5383 866

E. info@ruysgroep.nl